skip to Main Content
Harry van der Wal

Harry van der Wal

Mijn naam is Harry van der Wal (1953) ik ben vrijwilliger bij het BOSK (bewonersorganisatie Spoorstraat-Kieldiep.)

Lees meer

Het BOSK helpt de inwoners met vragen op het gebied van wonen, zorg, welzijn, vrijwilligerswerk en veiligheid.

Het BOSK is laagdrempelig en voor iedereen.

Naast vrijwilliger bij het wijkcentrum SpoKie , ben ik tevens vrijwilliger bij BOSK, de bewonersorganisatie van Spoorstraat-Kieldiep.

U bent van harte welkom bij het BOSK.

Minder

Greetje Wijngaard

Greetje Wijngaard

Mijn naam is Greetje Wijngaard (1951), getrouwd en heb 2 kinderen. Woon met veel plezier al 35 jaar in Hoogezand.

Lees meer

Ik ben jaren gastouder geweest en heb altijd veel vrijwilligerswerk gedaan. en ben ik met veel plezier lid van de Bewonerscommissie Spoorstraat-Kieldiep.

Het afgelopen jaar heb ik me ingezet samen met een aantal enthousiaste mensen voor het tot stand komen van het BOSK

Ik hoop bij het BOSK met mijn kennis over de wijk Spoorstraat-Kieldiep de inwoners van dienst te kunnen zijn. Mijn streven is dat deze hulp zich niet beperkt tot alleen deze wijken, maar ook voor de overige wijken in Hoogezand-Sappemeer..

Minder

Ans van der Wal

Ans van der Wal

Ik ben Ans van der Wal (1955) ik ben samen met mijn man, Harry, vrijwilliger bij het BOSK in de wijken Gorecht en Spoorstraat-Kieldiep.

Lees meer

Harry en ik hebben 2 kinderen, en een 2 honden. Naast mijn werk thuis ben ik vrijwilliger bij BOSK, de Bewonersorganisatie Spoorstraat-Kieldiep. Ik ben als vrijwilliger bij Het BOSK gaan werken om degene die met vragen zitten waar ze zelf niet uitkomen te helpen om samen naar een zo goed mogelijke oplossing te zoeken. Het BOSKĀ  is een mooie aanvulling in de veranderende maatschappij.

De groep vrijwilligers is lekker enthousiast, en ze hebben allemaal hun eigen kennis en ervaring. Hierdoor kunnen we ook degen met vragen beter van dienst zijn.

Het is prettig dat er bij het BOSK geen afspraak gemaakt hoeft te worden. Wanneer we aanwezig zijn kan iedereen zo naar binnen lopen.

Minder

Back To Top
X