skip to Main Content
Harry van der Wal

Harry van der Wal

Mijn naam is Harry van der Wal (1953) ik ben vrijwilliger bij het Buurt Informatie Plein in de wijken Gorecht en Spoorstraat-Kieldiep. 

Lees meer

Het Buurt Informatie Plein helpt de inwoners met vragen op het gebied van wonen, zorg, welzijn, vrijwilligerswerk en veiligheid.

Het Buurt Informatie Plein is laagdrempelig en voor iedereen.

Naast vrijwilliger bij het Buurt Informatie Plein, ben ik tevens vrijwilliger bij BOSK, de bewonersorganisatie van Spoorstraat-Kieldiep.

U bent van harte welkom bij het Buurt Informatie Plein.

Minder

Greetje Wijngaard

Greetje Wijngaard

Mijn naam is Greetje Wijngaard (1951), getrouwd en heb 2 kinderen. Woon met veel plezier al 35 jaar in Hoogezand.

Lees meer

Ik ben jaren gastouder geweest en heb altijd veel vrijwilligerswerk gedaan. Naast het werken bij het Buurt Informatie Plein, ben ik lid van de Bewonerscommissie Spoorstraat-Kieldiep.

Het afgelopen jaar heb ik me ingezet samen met een aantal enthousiaste mensen voor het tot stand komen van het Buurt Informatie Plein.

Ik hoop bij het Buurt Informatie Plein met mijn kennis over de wijk Spoorstraat-Kieldiep de inwoners van dienst te kunnen zijn. Mijn streven is dat deze hulp zich niet beperkt tot alleen deze wijken, maar ook voor de overige wijken in Hoogezand-Sappemeer..

Minder

Ans van der Wal

Ans van der Wal

Ik ben Ans van der Wal (1955) ik ben samen met mijn man, Harry, vrijwilliger bij het Buurt Informatie Plein in de wijken Gorecht en Spoorstraat-Kieldiep.

Lees meer

Harry en ik hebben 2 kinderen, en een 2 honden. Naast mijn werk voor het Buurt Informatie Plein ben ik vrijwilliger bij BOSK, de Bewonersorganisatie Spoorstraat-Kieldiep. Ik ben als vrijwilliger bij Het Buurt Informatie Plein gaan werken om degene die met vragen zitten waar ze zelf niet uitkomen te helpen om samen naar een zo goed mogelijke oplossing te zoeken.Het Buurt Informatie Plein is een mooie aanvulling in de veranderende maatschappij.

De groep vrijwilligers is lekker enthousiast, en ze hebben allemaal hun eigen kennis en ervaring. Hierdoor kunnen we ook degen met vragen beter van dienst zijn.

Het is prettig dat er bij het Buurt Informatie Plein geen afspraak gemaakt hoeft te worden. Wanneer we aanwezig zijn kan iedereen zo naar binnen lopen.

Minder

Back To Top
X