skip to Main Content

Inloop van Bosk/Bip naar de donderdagmorgen …….

Bewonersorganisatie (BOSK)nu ook Buurt Informatie Plein (BIP) voor de wijk !!

Vanaf 11 januari as. zal de inloop worden verplaatst van de donderdagmiddag naar de donderdagmorgen .U kunt dan terecht met al uw vragen op het gebied van gezondheid, welzijn, wonen, veiligheid en alle andere vragen. U bent ook welkom om alleen een gratis kop koffie/thee te drinken en even samen bij praten over allerlei zaken waar u behoefte aan heeft, dus gewoon gezellig even babbelen met buurtbewoners. Ook is er de mogelijkheid om een kaartje te leggen of evt. te sjoelen, wij zullen zorgen dat er een krant ligt zodat u ook op de hoogte blijft van het nieuws. Wij hopen als BOSK dat u de voordelen ervaart van het gezellig samen zijn en het nut van evt. informatie vergaren en antwoorden te vinden op uw vragen ,wij helpen u daar graag bij. Verder zouden wij graag bij genoeg animo ook eens in de maand een gezamelijke maaltijd willen nuttigen.

 

Kleding gevraagd voor een kledingruilmarkt in wijkcentrum SPOKIE …!!!!

Heeft u nog kleding in de kast die u niet meer draagt en u wilt dit wel missen denk dan eens aan de kledingruil in wijkcentrum Spokie , enkele vrijwilligers zouden graag een kledingruil op zetten waar mensen kleding kunnen ruilen tegen kleding die ze zelf inbrengen of voor een symbolisch bedrag kunnen kopen.                                    Miskoopjes in je kast, stapels kleding in je kast die je niet meer draagt of zelfs nooit gedragen hebt? Ruil ze in voor leuke ‘nieuwe’ kleding! Kleding swappen is goed voor je budget, leuk, duurzaam én gezellig.

Om de kledingruilmarkt te starten kunnen wij nog goede, schone en hele kleding gebruiken voor informatie kunt u bellen met Ans van der Wal 0642245108.

  

Heeft u zelf nog ideeën ???????

Heeft u nog ideeën of suggesties voor activiteiten welke u graag zou willen doen in de wijk met andere bewoners ?laat het ons weten dan kunnen wij samen met u kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw wensen en ideeën.

Wij hopen velen van u te zien in het wijkcentrum SpoKie aan de Erasmusweg wij zijn vanaf donderdag 11 Januari 2018 vanaf 09.00 tot 12.00 uur aanwezig.

Back To Top
X